УслугиСтроителни услуги от изкоп до боя, ремонт на апартамент, ремонт на баня, демонтажни работи, настилки, облицовки, монтаж на гипсокартон, зидарии, замазки, монтаж на гранитогрес, машинни мазилки, шпакловка и боя от Строителна фирма ”Интерио Роял” ООД, София.

1. Строителни услуги-Ремонт до ключ.

саниране,боядисване,шпакловка,кърти чисти извозва,гипсокартон,фаянс и теракот,достъпни цениДемонтажни работи-обикновено това е строителната услуга, с която винаги се започва, особено при ремонт на апартамент или баня. Ние разполагаме с необходимите машини за къртене рязане и пробиване, както и със съответните хора, които да изкъртят, натоварят и извозят строителните отпадъци по време на ремонта.Извозваме с камион или извършваме услуга с контейнери за отпадъци с вместимост четири или осем кубични метра.
Настилки-основните дейности включват лепене на камък, фаянс и гранитогрес, монтаж на ламиниран и масивен паркет.Преди да се започне работа винаги трябва да се направи подготовка на основата.Ако скоро е направена замазка трябва да се изчака тя да изсъхне преди да се нареди паркета.Преди да се започне лепенето на гранитогреса, основата задължително трябва да се обезпраши и грундира.При новопостроени сгради задължително трябва да се оставят фуги не по-малки от 2 мм, а при открити тераси гранитогреса трябва да се лепи с фуги поне 4 мм за да се избегне напукване и отлепване при линейни деформации.Друга тънкост при тази строителна услуга е лепенето на плочките мокро-мокро, тоест нанася се лепилна смес освен върху замазката, а и върху самата плочка. За открити покривни тераси винаги трябва да се използва подходящо еластично лепило и еластична фугираща смес. Фугирането на плочките трябва да стане няколко дни след монтажа на плочките, това се прави с цел изпаряване на влагата от лепилото. Ако не се изчака лепилото да изсъхне, след нанасяне на фугиращата смес могат да се получат окиси по фугата и да се промени цвета й.
Облицовки-при строително ремонтните услуги облицовките биват най-често от естествен или изкуствен така наречен технически камък.Облицоват се отделни стени, които да придават акцент на помещението и да внасят индивидуален облик и естетика.
Сухо строителство-тази строителна дейност включва най-общо казано монтаж на гипсокартон.Направа на тавани от гипсокартон, окачени и растерни тавани в офис или апартамент.Също така, направа на предстенни обшивки от гипсокартон и обръщане около врати и прозорци с гипсокартон.Услугите с Гипсокартон, който основно предлагаме са, както следва: Монтаж на ГКБ-обикновен бял с дебелина 12,5 мм.Със същата дебелина може да се монтира и ГКИ-зелен импрегниран гипсокартон, той се използва основно в бани, кухни и мокри помещения с повече влажност.Ако има изискване за пожароустойчивост може да се монтира пожароустойчив гипсокартон ГКФ, той обикновено се използва за преградни стени в комбинация с минерална вата.Основното предимство на гипсокартона е спестяването на мокри процеси и съхненето им, работи се много бързо и прецизно и за по-добра изолация може да се вгражда рулонна вата, която е добър топло и звуко изолатор. При монтаж на гипсокартон трябва да се спазват конструктивните разстояния между носещите профили, за да се избегнат пукнатини и провисвания.Не бива да се забравя и армиращата лента, която трябва да се заложи заедно с фугопълнителя в производствените фуги на гипсокартона.
Зидарии-след събаряне на старите преградни стени следва изграждане на нови такива с газобетон, решетъчни или плътни керамични тухли.Газобетона е лесен за работа и много лек материал, който обаче е с много добри топлоизолационни свойства, съответно цената му е малко по-висока от тази на керамичните тухли.Новите зидове трябва да се анкерират с метални шишове към носещите вертикални елементи и в най горния си край стената трябва да се уплътни със строителна полиуретанова пяна.Застъпването на отделните тухли трябва да бъде минимум 12 сантиметра, а строителния разтвор трябва да бъде с дебелина около 10 милиметра.Преди да се измажат стените направени с газобетон задължително трябва да се шпакловат или грундират с дълбокопроникващ грунд.Не бива да се забравят и превръзките при свързване на надлъжни и напречни стени, както и монтажа на щурцове над вратите и прозорците.
Замазки-саморазливни и армирани, ремонт на пукнатини в замазките.
Шпакловка-гипсова, шпакловка с колоркит и шлайфане.
Мазилки-венецианска мазилка, мармолино,стуко венециано, структурни и машинни мазилки.
Боядисване с латекс бяло и цветно с машинно шлайфане.
Фасади-топлоизолация и минерална мазилка.
Цялостен ремонт на апартамент до ключ.
Достъпен ремонт баня и строителни услуги с 3D проектиране.
Строителни услуги до ключ-всичко от което имате нужда за един качествен ремонт.

2. Груб строеж.

Изкопи-машинен изкоп с багер и извозване на земни маси, услуги с пилотна машина
Изкопи-ръчен с подравняване и валиране
Груб строеж-кофраж, армировка, бетон и строителни услуги с автокран
ВиК инсталации по време на груб строеж или ремонт до ключ
Електро инсталации по време на груб строеж или ремонт до ключ
Довършителни работи и строителни услуги до ключ
Вертикална планировка и озеленяване, строителни услуги за напоителни системи
Актове по време на строителство и въвеждане в експлоатация
Строителство и проектиране от груб строеж до ключ

Процеси свързани с клиента:
След заявка или обаждане от Ваша страна ние изпращаме оторизирано лице за оглед на място, обекта се заснема и в рамките на три дни се изготвя оферта, която Вие получавате по електронната поща. В случай, че офертата Ви удовлетворява се пристъпва към сключване на Договор за изпълнение на груб строеж, ремонт или строителни услуги. При подписване на Договора се конкретизира начина на плащане. След края и приемането на завършения груб строеж, или определени строителни услуги се пристъпва към изготвяне на приемо-предавателен протокол и окончателно плащане. Не се колебайте, свържете се с наш консултант и ще получите нужната информация за вашия груб строеж или строителна услуга.
Ресурсно осигуряване:

Ръководството на нашата Организация осигурява необходимите мероприятия за създаване на функционална работна среда, материали и високо технологично оборудване, ефикасна инфраструктура и привличане на високо квалифицирани кадри.

Строителна фирма ”Интерио Роял” ООД предлага строителни услуги и ремонт на вашия дом, груб строеж, шпакловка и боядисване, монтаж на гипсокартон, машинни мазилки и замазки, зидарии на топ цени. Ремонт на баня и ремонт на апартамент.