За насРемонт и строителство, ремонт до ключ, строителни ремонти и услуги на достъпни цени от Строителна фирма ”Interio Royal” ООД София. Ремонт на апартамент. Довършителни работи и строителни услуги София. Ние сме една от лоялните и коректни строителни фирми за комплексни строителни услуги и груб строеж в София.


ремонт и строителство софия,строителна фирма,строителна фирма софия,достъпни цени,ремонт софия,строителство софия,ремонт до ключ,строителни услуги, довършителни работи,строителни ремонти софияПреди всичко ние сме Строители и това прави всичко различно - професионалисти с ясни и последователни цели с принципи и отговорност. За нас Клиентите са не просто хора, те са наши партньори - заедно работим за да сътворим един по-светъл и по-уютен дом!

ремонт,строителство,строителна фирма,строителна фирма софия,достъпни цени,ремонт софия,строителство софия“Interio Royal” ООД е сред доказаните фирми за ново строителство, строителни услуги и ремонти в София. Ние се занимаваме с изкопи, груб строеж, частични и цялостни ремонти, както и строителство на нови сгради от средата на 2002 година. С гордост можем да заявим, че за цялото това време сме натрупали опит и рутина и само така можем да Ви дарим с препоръки и ценни съвети за Вашия ремонт. Фирмата ни за строителство осигурява възможност за по-бързи и по-качествени строителни услуги и ремонти, освен това ние винаги Ви даваме най-добрата цена! Наш специалист ще направи оглед на място и ще Ви изготви първоначална безплатна оферта! Освен да ремонтираме стария Ви дом, ние ще Ви помогнем и ако решите да изградите нов. Работим с квалифицирани специалисти, с нови и съвременни машини и инструменти, с отговорни доставчици и не ни е страх да се сблъскваме с трудностите ден след ден. Богатият ни опит включва изкопи, груб строеж, ремонт и строителни услуги, ремонт до ключ, строителни ремонти, ремонт и строителство, довършителни работи, саниране и ремонтни услуги на жилищни сгради и обществени.

За нас Качеството е на първо място - да строим и клиента да остане доволен е нашата основна цел. Строителство и ремонт до ключ на апартамент или груб строеж и строителство на МОЛ за нас е без значение, защото знаем, че контролът на качеството и удовлетвореността на клиента са истинския строител на нашето бъдеще. Доверете се на нашата фирма за груб строеж и строителни ремонти и ние ще Ви осигурим един приказен интериор, комфорт и спокойствие. Запомнете, че ние работим в услуга на качеството с нови и по-добри решения!


С годините идва и опитът-в рамките на всичките тези години нашата строителна фирма ремонтира и строи не само сгради, ние градим доверие, контакти и чувство за отговорност. Гарантираме груб строеж, строителни ремонти и услуги обезпечени с качество и респект към нашите клиенти!


Политиката и целите на нашата Организация са насочени към: Осигуряване и планиране на изкопи, груб строеж, бързи и качествени ремонтни и строителни услуги. Предлагане и гарантиране на достъпни цени за Клиента. Изпълнение на строителни услуги в срок. Гаранция за качествено изпълнение на Вашия ремонт. Доставка и работа с качествени строителни машини и материали. Подобряване на инфраструктурата и човешките ресурси във фирмата. Съвременно оборудване и работно облекло. Реклама и рекламни кампании. Постигане и поддържане на челно ниво сред фирмите за строителство в София. Ремонт и строителство на европейско ниво!

Ремонт и строителство.Груб строеж.Ремонт до ключ и строителни услуги на достъпни цени от Строителна фирма ”Interio Royal” ООД София.Довършителни работи, строителни услуги и ремонти София.Ремонт на апартамент.Фирми за ремонт до ключ София.Строителни фирми София.Качество строителни услуги и ремонти от доказана Строителна фирма София.Строителни услуги с респект към клиента!