За насСтроителство и ремонт, строителни услуги, ново строителство-груб строеж и довършителни работи от строителна фирма ”Интерио Роял” ООД, София. Строителна фирма за комплексно строителство, ремонт до ключ и ремонт на апартамент. С нас можете да разчитате на лоялност и професионализъм.


ремонт и строителство софия,строителна фирма,строителна фирма софия,достъпни цени,ремонт софия,строителство софия,ремонт до ключ,строителни услуги, довършителни работи,строителни ремонти софияПреди всичко ние сме Строители и това прави всичко различно - професионалисти с ясни и последователни цели с принципи и отговорност. За нас Клиентите са наши партньори - заедно работим за да сътворим уютен дом с перфектно качество на разумна цена!

ремонт,строителство,строителна фирма,строителна фирма софия,достъпни цени,ремонт софия,строителство софия“Интерио Роял” ООД е основана през 2007 година и е сред доказаните фирми за строителство и ремонт в София. Изпълняваме строителни услуги вече повече от десет години и с гордост можем да заявим, че за цялото това време сме натрупали опит и рутина и само така можем да Ви осигурим нужните препоръки и ценни съвети. Нашата фирма осигурява възможност за бързи и качествени строителни ремонти и услуги, освен това ние ще Ви предоставим най-добрата цена! Наш служител ще направи оглед на място и ще изготви безплатна оферта! Работим с квалифицирани специалисти, с нови съвременни машини и с отговорни производители и доставчици. Нашия опит включва груб строеж и довършителни работи, ремонт и строителни услуги, ремонт до ключ, ремонт на апартамент, саниране на жилищни и обществени сгради.

Политиката и целите на строителна фирма "Интерио Роял" ООД са насочени към: Осигуряване и планиране на ново строителство и груб строеж, довършителни работи, бързи и качествени ремонтни и строителни услуги. Предлагане и гарантиране на достъпни цени за Клиента. Изпълнение на строителните услуги в срок с гаранция за качествено изпълнение. Доставка и работа с качествени строителни машини и материали. Подобряване на инфраструктурата и човешките ресурси във фирмата. Работа със съвременно оборудване и работно облекло. Реклама и рекламни кампании. Постигане и поддържане на високо ниво сред строителните фирми в София. Ново строителство, довършителни работи, ремонт и строителни услуги на европейско ниво!

Ремонт и строителство. Груб строеж и довършителни работи. Ремонт до ключ и ремонтни услуги на достъпни цени от Строителна фирма ”Интерио Роял” ООД София. Строителни услуги и ремонти София. Строителна фирма в София. Строителство и ремонт с респект към клиента!