Ремонт на апартамент-топ цена!Interio Royal Ви предлага Топ цена за ремонт на апартамент! Вижте някои основни строително ремонтни дейности, които изпълняваме и се обадете за безплатен оглед и оферта:

 

1.Демонтаж на стара каса и врата-при основен ремонт е задължително да се подменят всички апартаментни врати.

2.Сваляне на тапети-става много лесно, като стените с тапети в апартамента трябва да се намокрят с вода.

3.Демонтаж на залепен балатум-в някои случаи се маха доста трудно, а почистването на замазката в апартамента отнема доста време.

4.Демонтаж на теракот и фаянс-при ремонт на баня е добре да се демонтират и старите мазилка и замазка за да се получи здрава основа за монтаж и впоследствие качествен ремонт.

5.Сваляне на винервайс от стени и тавани-доста трудоемко, но често срещано явление при частичен или основен ремонт на апартамент.

6.Обръщане с гипс около дограма-след монтажа на нова дограма се изрязва излишната пяна и се залагат мастари и ъглопротектори за обръщане около прозорците.

7.Направа на цименто-пясъчна замазка до 4 см-ако старата замазка не може да се ремонтира трябва да се направи нова, като преди това пода на апартамента се почиства и грундира. Замазката може да се армира допълнително с фибри или заварена мрежа. За здрава и качествена основа при ремонта на апартамента Ви в замазката трябва да се добави цимент поне 250 кг/м3.

8.Доставка и монтаж на алуминиев защитен ъгъл-Интерио Роял използва само качествени защитни ъгли с марката Протектор, които са здрави и имат антикорозионно покритие.

9.Дълбокопроникващ грунд по стени и тавани-след края на демонтажните работи в апартамента има доста прах, който трябва да се отстрани именно чрез употребата на качествени грундове. В противен случай слой прах може да остане между старата основа и новоположеното покритие и след време да се образуват пукнатини по пода и стените на апартамента Ви.

10.Шпакловка с гипсово лепило-използва се доста често при слаба и недостатъчно гладка основа на стените в апартамента. Нанася се поне една ръка и след това е задължително стените да се обработят с по-фин материал и да се изшлайфат с шкура №150.

11.Фина шпакловка с колоркит две ръце и машинно шлайфане-придава краен и завършен ефект на повърхността на стените, след като се изшлайфа основата е изключително гладка и вече е готово за боядисване на апартамента.

12.Монтаж на гранитогрес с включено лепило и фугираща смес-монтажа на плочки изисква добре почистена и грундирана основа, качествено и еластично лепило и фугираща смес, определяне на растер на гранитогреса и не на последно място прецизност при монтажа на гранитогрес.При ремонт на открити тераси лепилото задължително трябва да се нанася, както върху замазката така и върху плочката и никога да не се лепи на топки, защото остават кухини и въздушни джобове в които попадналата вода замръзва и отлепва настилката.

13.Монтаж на цокъл от гранитогрес-обикновено се прави от същата плочка залепена на пода в апартамента и е с височина около 7 см.

14.Боядисване две ръце с латекс-след грундирането на стените и тавана в апартамента идва ред и за боята. Тънкия момент е в разреждането, всеки производител описва колко процента вода трябва да се добави към боята преди да се започне работа. Първата ръка се нанася с малко по-рядка консистенция на боята, а втората ръка обикновено се нанася след като боята е разредена поне с 5 процента вода. Ако сте решили сами да ремонтирате и боядисате апартамента си не забравяйте, че грунда трябва да изсъхне поне шест часа преди нанасянето на първата ръка боя, а втората ръка се нанася поне два часа след нанасянето на първата ръка по стените и таваните на апартамента.Винаги започвайте работа от тавана, а по стените стартирайте с най-светлия цвят в помещението. Отсичането става лесно с четка или със специален валяк с водач, който може да се купи на цена около 15 лева.

15.Пакетиране с тиксо и найлон-улеснява се почистването след ремонта, ако преди това пакетирате прозорците, пода и вратите в апартамента.

16.Лепене на тапети-на пръв поглед изглежда доста лесно, но не е така.Първо трябва да изберете точното лепило, трябва да се напаснат фигурите, трябва се определи точната дължина и начина на сгъване на отделните листове, нанася се лепилото и трябва да се извадят всички въздушни мехурчета посредством специални четки и инструменти. Съветвам за естетичен ремонт и лепене на тапети да се доверите на фирма Интерио Роял ООД, качество на добра цена.

17.Монтаж на ламиниран паркет-за да се постигне оптимално качество трябва да се монтира подложка директно върху замазката и ламината, който сте избрали за настилка в апартамента си трябва да е с дебелина поне 8 мм.

18.Монтаж на ПВЦ первази-осъществява се бързо и лесно със специални клипсове анкерирани към стените, към первазите има допълнителни аксесоари, като външни, вътрешни ъгли и завършващи тапи.

19.Монтаж на трислоен паркет с лепене-това е наистина качествена настилка, която се лепи директно за замазката. Не забравяйте, че основния враг на естествения паркет е влагата и водата. Паркета е на доста по-висока цена от ламината, придава естетика и уют, но е доста капризен за поддръжка.

20.Монтаж на иглонабит мокет-рядко се монтира в апартаменти, основно се ползва за офиси, има висока износо-устойчивост и лесно се почиства. Понеже дебелината му е около 5 мм трябва да се направи саморазливна замазка за постигане на гладка основа и нисък разход на лепило, лепи се посредством маламашка и еластомерно лепило.

21.Окачен таван от гипсокартон-дори при частичен ремонт направата на окачен таван има следните предимства:бърз и лесен монтаж, избягват се мокри процеси и съхнене, постига се по-добра енергийна ефективност с поставянето на рулонна минерална вата, може да се направи вградено или скрито осветление.Недостатък е че в някои случаи при некачествен монтаж могат да се образуват пукнатини или работните фуги при коса светлина могат да се подчертаят ако не са шпакловани според изискванията. За естетичния ремонт и монтаж на окачени тавани може да разчитате изцяло на строителна фирма Интерио Роял ООД.

22.Растерен окачен таван тип "Армстронг"-основно се използва в офиси и конферентни зали. Този тип таван се характеризира с осигуряване на бърз монтаж, добра акустика, частична топлоизолация и няма необходимост от нанасяне на шпакловка и боя. Предлаганите масови размери на паната са 60/60 см и 60/120 см. Конструкцията е видима основно е боядисана в бял цвят. Анкерира се с така наречените тел с ухо и тел с кука директно към тавана. В апартаменти се монтира основно в тоалетни и бани, като в този случай паната трябва да бъдат влагоустойчиви.

23.Монтаж на минерална вата-бива два вида каменна и стъклена, обикновено каменната е с по голяма плътност от 40 до 120 кг/м3. При основен ремонт може да се вгради като "плаващ под" под армираната замазка за да се избегне ударния шум и за да се осигури по-добра топлоизолация. Алтернатива на каменната вата е XPSа, който има по-лоши звукоизолационни характеристики, но е с по-висока плътност и е за предпочитане. Стъклената вата масово се вгражда зад предстенни обшивки и над окачени тавани, тя се доставя под формата на руло с дебелина 10 см и е с ниска плътност до 20 кг/м3.

24.Венецианска мазилка-този вид финишно покритие придава изключителна визия и специфично излъчване на помещенията в апартамента. Нанася се след като основата бъде обезпрашена и грундирана, полага се двукратно и след като мазилката изсъхне се полира със специална композитна паста. Цветовете и структурата са безбройни.

25.Зидария с газобетон-газобетона е микропорест материал, които е лек и лесен за работа, в същото време чрез газобетона се постигат доста добри топлоизолационни характеристики. Използва се основно за преградни стени и задължително трябва да се обработи с циментова шпакловка след иззиждането на стените, по този начин се заздравява повърхностния му слой и се защитава от проникване на влага.

29.Шпакловка с теракол по газобетон.

30.Машинна гипсова мазилка с материали.

 


 

 
Перфектен ремонт на апартамент на достъпна цена от Строителна фирма ”Interio Royal” ООД София.Частично или цялостно реновиране на апартамент.Основен или частичен ремонт на брилянтна цена.