Ремонт на апартамент-топ цена!Строителна фирма "Интерио Роял" ООД, Ви предлага цялостен ремонт на апартамент на Топ цена! Вижте някои основни строителни дейности, които изпълняваме и се обадете за безплатен оглед и оферта:

 

1.Демонтаж на стара каса и врата-при основен ремонт е задължително да се подменят всички апартаментни врати.

2.Сваляне на тапети-извършва се много лесно, като стените с тапети в апартамента трябва да се намокрят с вода.

3.Демонтаж на залепен балатум-в някои случаи се маха доста трудно, а почистването на замазката в апартамента отнема доста време.

4.Демонтаж на теракот и фаянс-при ремонт на баня е добре да се демонтират и старите мазилка и замазка за да се получи здрава основа за монтаж и впоследствие качествен ремонт.

5.Сваляне на винервайс от стени и тавани-доста трудоемко, но често срещано явление при частичен или основен ремонт на апартамент.

6.Обръщане с гипс около дограма-след монтажа на нова дограма се изрязва излишната пяна и се залагат мастари и ъглопротектори за обръщане около прозорците.

7.Направа на цименто-пясъчна замазка до 4 см-ако старата замазка не може да се ремонтира трябва да се направи нова, като преди това пода на апартамента се почиства и грундира. Замазката може да се армира допълнително с фибри или заварена мрежа. За здрава и качествена основа при ремонта на апартамента Ви в замазката трябва да се добави цимент поне 250 кг/м3.

8.Доставка и монтаж на алуминиев защитен ъгъл-Строителна фирма "Интерио Роял" ООД, използва само качествени защитни ъгли с марката Протектор, които са здрави и имат антикорозионно покритие.

9.Дълбокопроникващ грунд по стени и тавани-след края на демонтажните работи в апартамента има доста прах, който трябва да се отстрани именно чрез употребата на качествени грундове. В противен случай слой прах може да остане между старата основа и новоположеното покритие и след време да се образуват пукнатини по пода и стените на апартамента Ви.

10.Шпакловка с гипсово лепило-използва се доста често при слаба и недостатъчно гладка основа на стените. Нанася се поне една ръка и след това е задължително стените да се обработят с по-фин материал и да се изшлайфат с шкура №150.

11.Фина шпакловка с колоркит две ръце и машинно шлайфане-придава краен и завършен ефект на повърхността на стените, след като се изшлайфа основата е изключително гладка и вече е готово за боядисване.

12.Хидроизолация и Монтаж на гранитогрес-след направата на замазка и нейното пълно изсъхване може да се започне полагането на мазани хидроизолации.Чрез тях можем да бъдем сигурни, че след монтажа на гранитогрес проникването на вода или влага до замазката ще бъде невъзможно.Мазаните хидроизолации са на циментова основа и могат да бъдат едно или двукомпонентни.Двукомпонентните съдържат и допълнителен еластификатор, основно се използват за мазани хидроизолации по тераси. Неразделна част от хидроизолацията е и армиращата лента, която се използва за защита от проникване на вода при всички вътрешни ъгли.Мазаната хидроизолация трябва да се нанесе двукратно.Монтажа на плочки изисква добре почистена и грундирана основа, качествено и еластично лепило и фугираща смес, определяне на растер на гранитогреса и не на последно място прецизност при монтажа.При ремонт на открити тераси лепилото задължително трябва да се нанася, както върху замазката така и върху плочката и никога да не се лепи на топки, защото остават кухини и въздушни джобове, в които попадналата вода замръзва и отлепва настилката.

13.Монтаж на цокъл от гранитогрес-обикновено се прави от същата плочка залепена на пода и е с височина около 7 см.

14.Боядисване две ръце с латекс-след грундирането на стените и тавана, идва ред и за боята. Тънкия момент е в разреждането, всеки производител описва колко процента вода трябва да се добави към боята преди да се започне работа. Първата ръка се нанася с малко по-рядка консистенция на боята, а втората ръка обикновено се нанася след като боята е разредена поне с 5 процента вода. Ако сте решили сами да ремонтирате и боядисате апартамента си не забравяйте, че грунда трябва да изсъхне поне шест часа преди нанасянето на първата ръка боя, а втората ръка се нанася поне два часа след нанасянето на първата ръка по стените и таваните на апартамента.Винаги започвайте работа от тавана, а по стените стартирайте с най-светлия цвят в помещението. Отсичането става лесно с четка или със специален валяк с водач, който може да се закупи на цена около двадесет лева.

15.Пакетиране с тиксо и найлон-улеснява се почистването след ремонта, ако преди това пакетирате прозорците, пода и вратите в апартамента.

16.Лепене на тапети-на пръв поглед изглежда доста лесно, но не е така.Първо трябва да изберете точното лепило, трябва да се напаснат фигурите, трябва се определи точната дължина и начина на сгъване на отделните листове, нанася се лепилото и трябва да се извадят всички въздушни мехурчета посредством специални четки и инструменти. Съветвам за естетичен ремонт и лепене на тапети да се доверите на фирма "Интерио Роял" ООД, качество на добра цена.

17.Монтаж на ламиниран паркет-за да се постигне оптимално качество трябва да се монтира подложка директно върху замазката и ламината, който сте избрали за настилка в апартамента си трябва да е с дебелина поне 8 мм.

18.Монтаж на ПВЦ первази-осъществява се бързо и лесно със специални клипсове анкерирани към стените, към первазите има допълнителни аксесоари, като външни, вътрешни ъгли и завършващи тапи.

19.Монтаж на трислоен паркет с лепене-това е наистина качествена настилка, която се лепи директно за замазката. Не забравяйте, че основния враг на естествения паркет е влагата и водата. Паркета е на доста по-висока цена от ламината, придава естетика и уют, но е доста капризен за поддръжка.

20.Монтаж на иглонабит мокет-рядко се монтира в апартаменти, основно се ползва за офиси, има висока износо-устойчивост и лесно се почиства. Понеже дебелината му е около 5 мм трябва да се направи саморазливна замазка за постигане на гладка основа и нисък разход на лепило, лепи се посредством маламашка и еластомерно лепило.

21.Окачен таван от гипсокартон-дори при частичен ремонт направата на окачен таван има следните предимства:бърз и лесен монтаж, избягват се мокри процеси и съхнене, постига се по-добра енергийна ефективност с поставянето на рулонна минерална вата, може да се направи вградено или скрито осветление.Недостатък е че в някои случаи при некачествен монтаж могат да се образуват пукнатини или работните фуги при коса светлина могат да се подчертаят ако не са шпакловани според изискванията. За естетичния ремонт и монтаж на окачени тавани може да разчитате изцяло на строителна фирма Интерио Роял ООД.

22.Растерен окачен таван тип "Армстронг"-основно се използва в офиси и конферентни зали. Този тип таван се характеризира с осигуряване на бърз монтаж, добра акустика, частична топлоизолация и няма необходимост от нанасяне на шпакловка и боя. Предлаганите масови размери на паната са 60/60 см и 60/120 см. Конструкцията е видима основно е боядисана в бял цвят. Анкерира се с така наречените тел с ухо и тел с кука директно към тавана. В апартаменти се монтира основно в тоалетни и бани, като в този случай паната трябва да бъдат влагоустойчиви.

23.Монтаж на минерална вата-бива два вида каменна и стъклена, обикновено каменната е с по голяма плътност от 40 до 120 кг/м3. При основен ремонт може да се вгради като "плаващ под" под армираната замазка за да се избегне ударния шум и за да се осигури по-добра топлоизолация. Алтернатива на каменната вата е XPSа, който има по-лоши звукоизолационни характеристики, но е с по-висока плътност и е за предпочитане. Стъклената вата масово се вгражда зад предстенни обшивки и над окачени тавани, тя се доставя под формата на руло с дебелина 10 см и е с ниска плътност до 20 кг/м3.

24.Венецианска мазилка-този вид финишно покритие придава изключителна визия и специфично излъчване на помещенията в апартамента. Нанася се след като основата бъде обезпрашена и грундирана, полага се двукратно и след като мазилката изсъхне се полира със специална композитна паста. Цветовете и структурата са безбройни.

25.Зидария с газобетон-газобетона е микропорест материал, които е лек и лесен за работа, в същото време чрез газобетона се постигат доста добри топлоизолационни характеристики. Използва се основно за преградни стени и задължително трябва да се обработи с циментова шпакловка след иззиждането на стените, по този начин се заздравява повърхностния му слой и се защитава от проникване на влага.

26.Шпакловка с теракол по газобетон-нанася се с маламашка и основната цел е да се запечата повърхността на газобетона и да се придаде подходяща основа за мазилки и облицовки. Втори вариант за запечатване е чрез използване на специални дълбоко проникващи грундове.

27.Машинна гипсова мазилка с материали-работим с доказани търговски марки от най-висок клас. Задължително се стартира с грундиране на бетоновите елементи-шайби, колони и плочи. На връзките зидария/плоча се полага усилваща стъклофазерна мрежа за предотвратяване на пукнатини. Около дограмата се обръща с мазилка и поцинкован защитен ъгъл, ползваме и декоративни ПВЦ лайсни, така наречените "апо лайсни", които осигуряват връзката непосредствено при профила на дограмата и чрез тях мазилката контактува с фасадния прозорец без риск за пукнатини и пропуски. Машинната мазилка се полага с дебелина от 2 до 4 сантиметра в зависимост от кривините на съществуващата зидария, при полагането на мазилката строго се следи за вертикалност и перфектни прави ъгли. В завършен вид мазилката е гладка и изтеглена под мастар-по този начин се гарантира перфектна основа за полагане на фина шпакловка, грунд и боя.

28.Опънати тавани-монтажа им се извършва чрез окрайчващи профили анкерирани по периметъра на помещението.Материала е еластичен и прозрачен, в много от случаите се поставя осветление непосредствено над мембраната на опънатия таван и ефекта е доста интересен.Мембраната на тавана се изпъва чрез загряване.

 


 

 
Перфектен ремонт на апартамент на достъпна цена от Строителна фирма ”Интерио Роял” ООД София.Частично или цялостно реновиране на апартамент.Основен или частичен ремонт на брилянтна цена.